SERVICE & ONDERHOUD

Preventief onderhoud

Om u te verzekeren van een goede werking van de luchtbevochtigingsinstallaties, bieden we minimaal een preventief onderhoudscontract. Hiermee voldoet u ook aan uw zorgplicht voor legionellapreventie.

Full maintenance

Als bevochtiging essentieel is voor uw productieproces, bieden we full maintenance aan. Omdat interventies en materialen inbegrepen zijn, voorkomt u financiële tegenvallers. Ook kunnen we dit onderhoud aanvullen met extra service, denk aan een gegarandeerde interventietijd.

Inloop contracten

Ook hebben we een tussenvorm, namelijk een inloopcontract. Hierin garanderen wij extra toezicht op de installatie en worden kleine interventies voorkomen. Ook vullen we het zout bij en verversen we de olie. Dit contract is exclusief grotere ingrepen of materialen.

Service

Bij een storing in de luchtbevochtiging wil je kunnen terugvallen op specialisten die snel en kordaat te hulp schieten. Onze specialisten zijn er volledig voor u. Of het nu gaat om bevochtiging zelf, het stuursignaal of een te lage waterdruk. Afhankelijk van de constateringen plannen wij direct een reparatiebezoek in, meestal op korte termijn. Bovendien hebben wij van bijna alle Cumulus® apparatuur voorraad staan dus hoeft u niet te wachten op leveringen van derden.

Training

Alle Cumulus monteurs hebben een interne opleiding gehad. Hierdoor hebben ze allemaal kennis van de bevochtiging- en waterbehandelingsinstallaties. Ook kunt u zelf een opleiding bij ons volgen om het onderhoud aan de machines in eigen beheer te realiseren.

Onderhoud

Cumulus onderhoudt uw installaties indien u dit wenst. We raden aan om dit onderhoud minstens één keer per jaar te laten uitvoeren, om de bedrijfszekerheid en de legionellaveiligheid te waarborgen.


pexels-pixabay-257736.jpg

Reparaties

Ondanks de zeer goede kwaliteit vergt ook een Cumulus installatie soms een correctief onderhoud. Ook in deze gevallen kunt rekenen op snelle ondersteuning.

Garantie

Voor de Cumulus apparatuur geldt een garantietermijn van 1 jaar mits de installatie volgens de Cumulus richtlijnen wordt onderhouden. Indien u direct na inbedrijfstellen een preventief onderhoudscontract met ons afsluit kan de garantietermijn verlengd worden met 2 of 3 jaar tegen een geringe verhoging van het onderhoudstarief.

20150119 urenteller STG 43319 uur - bijgesneden.jpg
Onderhoud.JPG
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Cumulus geeft zekerheid bij storing

Confidence

Als marktleider in Nederland op het gebied van maatwerk luchtbevochtiging, ontzorgen we niet voor niets al sinds 1991 meer dan 2000 klanten.

  • Onze experts schreven mee aan ISSO 55.3 (richtlijn legionellaveilige installaties).

  • Al onze installaties voldoen aan de richtlijnen van de ISSO 55.3 Publicatie

  • TÜV Nord heeft al onze systemen gecertificeerd op VDI 6022

  • Wij voldoen aan de richtlijnen uit het TNO rapport ziekenhuizen

  • Uitgebreid onderhoudsnetwerk

Vraag hier vrijblijvend advies aan voor een luchtbevochtigingsoplossing die veilig, energiebesparend en volledig op maat voor u ontwikkeld wordt.

Statische elektriciteit kunnen we in ons productieproces niet gebruiken. Luchtbevochtiging van Cumulus zorgt voor een brandveilig, en soepeler verlopend productieproces.

Remco Tournier ICL Gasket Solutions.jpg

Remco Tournier

ICL Gasket Solutions

Hout is gevoelig voor vocht. Het krimpt, zet uit of scheurt. De installatie van Cumulus zorgt hier voor een constante luchtvochtigheid. Dat is onmisbaar voor ons productieproces en onze KOMO Certificering.

Frans Sosef ITS BPG.jpg

Frans Sosef

ITS BPG

"Best of both worlds"

DSC3966-bewerkt.jpg

Wil Sampers

Onze klanten verlangen een constante kwaliteit. Door de luchtbevochtiging van Cumulus kan ik die leveren. Het is een perfect functionerend en betaalbaar systeem. Het beste dat er op de markt is!

Reinard Veider Reutz GB.jpg

Reinard Veider

Reutz GB

Meelstof allergie is een veel voorkomend euvel in de bakkerijbranche. Luchtbevochtiging van Cumulus zorgt voor stofreductie en een gezonder en comfortabeler binnenklimaat.

Alfred Schweitzer Schweitzer GB.jpg

Alfred Schweitzer

Schweitzer GB

Dankzij de flexibele lease-oplossing van Cumulus draaien onze persen op volle toeren. Minder uitval, een constante kwaliteit en stabiel proces zorgen voor een beter rendement.

Theo Sprenkels Kostendrukkers.jpg

Theo Sprenkels

Kostendrukkers

Projecten