Word dealer

IMG-20210414-WA0013 (1).jpg

Cumulus dealernetwerk

Sluit aan bij het Cumulus dealernetwerk

Wilt u graag dealer worden in luchtbevochtiging of waterbehandeling? Wij zijn altijd op zoek naar betrouwbare dealers waarmee wij samen verder kunnen groeien. Onze dealers zijn actief in verschillende branches en leveren installaties aan B2B organisaties. Luchtbevochtiging kan in velen sectoren worden toegepast. Zo kunt u onze installaties vinden in gebouwen, de zorg, de proces industrie en de food industrie. Interessante groeimarkten waar onze producten zullen bijdragen aan uw succes.

Waarom Cumulus dealer worden?

Al meer dan 30 jaar zijn wij een toonaangevende speler in de branche. Deze jarenlange ervaring heeft ons veel expertise en kennis op het gebied van luchtbevochtiging en waterbehandeling gebracht. Dit ziet u ook terug in onze kwalitatieve en betrouwbare installaties. Onze systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI 6022 door TÜV. 

Wij weten als geen ander dat klanten uniek zijn en dat deze verschillende wensen kunnen hebben. Daarom hebben wij een groot assortiment luchtbevochtiging en waterbehandelinginstallaties. Als Cumulus dealer breidt u gemakkelijk uw bestaande productportfolio uit in uw eigen marktsegment, waardoor u een meer complete oplossing kunt aanbieden. Daarnaast kan een gecontroleerde RV dienen als een versterking van uw bestaande oplossing. Hierdoor kunt u meer omzet draaien en de klanttevredenheid verhogen.

Vraag dealership aan

Wilt u kwalitatieve luchtbevochtiging aanbieden? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

DIRECT CONTACT

Meer informatie over onze oplossingen of de dealer mogelijkheden?

CONTACTGEGEVENS

ADRES

Korte Beijerd 3a
5431 NP Cuijk | Nederland

Bel +31 485 47 88 55
Mail info@cumulus.nl
sales@cumulus.nl

Projecten