Bakkerij Ruetz

Levensmiddelenindustrie Arlberg - Oostenrijk

miti-R1ql7fk3I1Y-unsplash.jpg

Ruetz heeft als missie o.a. in de winter hun bijna 1000 klanten zo vers mogelijk van brood te voorzien, ondanks het weertype. Omdat Ruetz op 1300 meter hoogte zit, is luchtvochtigheid een serieus probleem.

CAPACITY

Reinhard Veider van bakkerij Ruetz wil maar een ding: kwaliteit leveren. En dankzij onze luchtbevochtiging kan dat. “Ondanks dat we op 1300 meter boven zeeniveau zitten, kan ik kwaliteit leveren. We hebben geen vervuiling bij de hopper, geen vervuiling in de machine en de smering is hetzelfde”.

Het allergrootste voordeel is volgens Ruetz dat tussen de deegstrips die door de machine gaan geen olie-laag meer nodig is.

COMFORT

Een ander belangrijk voordeel is het werkklimaat voor het personeel. Een medewerker met longproblemen wilde stoppen maar dankzij Cumulus kan hij aanblijven. Ruetz is daar erg blij mee want het is moeilijk om goed personeel te vinden en in te werken.

CONFIDENCE

“Wij kozen voor Cumulus omdat we grote ruimtes hebben veel producten over lange tijd die vocht nodig hebben.” Ruetz vond ons bevochtigingssysteem het meest eenvoudig en we boden het de beste kostprijs aan van de hele markt.

Tot op de dag van vandaag voorzien wij Ruetz van periodiek onderhoud en ze staan onze nieuwe klanten graag te woord om een referentie af te geven.


Wilt u met iemand spreken met iemand die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken met iemand die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.

Andere projecten