Fullservice signbedrijf Virupa

Procesindustrie Aalten

clayton-cardinalli-hkJNx0EDbjE-unsplash.jpg

Full service signbedrijf Virupa uit Aalten levert indoor en outdoor signing, display presentaties en ook digitale oplossingen.

CAPACITY

Virupa produceert zelf alle indoor en outdoor signing en display presentaties in hun eigen productiehal. Omdat het aantal machines toenam, steeg ook de temperatuur in de productieruimte. Hierdoor werd de lucht steeds droger en ontstond er steeds meer statische elektriciteit en de printkwaliteit daalde.

COMFORT

Op een beurs kwam (Elwin Bullée?) van Virupa met (naam?) van ons in contact. Na een goed gesprek vroegen ze ons eerst een plan van aanpak te maken voor hun specifieke situatie.

Omdat wij specialist zijn in de grafische industrie, begrepen wij exact waar Virupa tegen aanliep en konden wij hen het beste luchtbevochtigingssysteem adviseren.

CONFIDENCE

Tot de dag van vandaag voorzien wij Virupa van periodiek onderhoud en staan ze onze nieuwe klanten graag te woord om een referentie af te geven.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken met iemand die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.

Andere projecten