Senefelder Misset

Procesindustrie Doetinchem

IVH-6880-20200625-scaled.webp

Senefelder Misset is de specialist als het gaat om het drukken van tijdschriften, (reis)brochures, catalogi en aanverwante producten. Ze werken voor bijna alle grote uitgeverijen in Nederland, België en steeds meer Duitse en Franse uitgeverijen.

Diensten

CAPACITY

In de wereld van printproductie is het leveren van hoogwaardige kwaliteit van essentieel belang, vooral bij het drukken van brochures en catalogi. Bij ons staat het optimaliseren van productieprocessen en het waarborgen van topkwaliteit hoog in het vaandel.

Voor Senefelder hebben we een op maat gemaakt turn-key luchtbevochtigingssysteem ontwikkeld. Dit systeem is zo ontworpen dat het gehele jaar in de hallen waar het drukproces plaatsvindt een  nauwkeurige en gelijkmatige luchtvochtigheid gewaarborgd is. Hiermee wordt niet alleen het productieproces geoptimaliseerd, maar wordt ook de kwaliteit van het drukwerk significant verbeterd.

Door te investeren in luchtbevochtiging streven we ernaar om onze klanten, zoals Senefelder, in staat te stellen om consistente, hoogwaardige resultaten te behalen. Dit project is een illustratie van onze toewijding aan innovatie en klantgericht maatwerk, wat uiteindelijk leidt tot verbeteringen in zowel operationele efficiëntie als eindproduct kwaliteit.

COMFORT

Bij ons staat niet alleen vakmanschap en projectefficiëntie hoog in het vaandel, maar ook het welzijn en het werkcomfort van de medewerkers. Dit uitgangspunt vormt de kern van onze bedrijfscultuur en blijkt ook uit onze recente samenwerking met Senefelder.

Het luchtbevochtigingssysteem bij Senefelder zorgt ook voor een extra aangenaam werkklimaat voor de medewerkers. Het systeem is ontworpen om in de hallen waar het project plaatsvindt, een optimale luchtvochtigheid te handhaven, waardoor een comfortabele en productieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Door te investeren in innovatieve oplossingen die zowel de productiviteit als het welzijn bevorderen, laten we zien dat we niet alleen projecten opleveren van de hoogste kwaliteit, maar ook waarde hechten aan de ervaring en tevredenheid van personeel. Bij ons draait het om meer dan alleen werk; het gaat om het creëren van een omgeving waarin iedereen gedijt.

CONFIDENCE

Na een uitnodiging van Senefelder hebben wij persoonlijk hun drukkerij bezocht. Tijdens dit bezoek hebben we niet alleen onze hoogwaardige oplossingen gedemonstreerd, maar ook laten zien hoe ons team van experts een meerwaarde kan bieden. Dit heeft Senefelder overtuigd om te kiezen voor Cumulus als hun partner.

Na een soepele oplevering van de gehele installatie hebben we niet alleen hoogwaardig periodiek onderhoud en service mogen leveren. Maar hebben zij ook als referentie gediend voor nieuwe klanten.

Onze klantrelatie is gebouwd op vertrouwen, expertise en het constant streven naar uitmuntendheid. Bij Cumulus gaan we verder dan alleen het opleveren van projecten; we bouwen duurzame partnerschappen op dat gefundeerd is op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.

Bron video: Dock35 Marketing