Drukkerij Roto Smeets

Procesindustrie Eindhoven

bank-phrom-Tzm3Oyu_6sk-unsplash.jpg

Roto Smeets was een drukkerij uit Eindhoven die zich bezig hield met het produceren van commercieel drukwerk.

CAPACITY

Papier is een natuurproduct en dus onderhevig aan deformatie (vervorming). Om de hoge kwaliteit van het drukwerk te waarborgen, kan Roto Smeets geen vervorming gebruiken en daarom hebben ze gekozen voor luchtbevochtiging.

COMFORT

Roto Smeets had  voor ons gekozen omdat wij “een heel betrouwbaar systeem” leveren. Roto Smeets had hiervoor al ervaring met diverse geïntegreerde systemen die gewoon niet functioneren, maar “Cumulus doet gewoon zijn werk” - aldus Ron van Elderen.

CONFIDENCE

“Cumulus levert een goede prijs/kwaliteitverhouding en daarnaast ook een hele goede service” aldus Roto Smeets. De installatie draait vlekkeloos en de enige keren dat onze servicemonteur komt, is dat voor kleinschalig periodiek onderhoud. “Het product doet wat het moet doen”. Roto Smeets heeft ons altijd aanbevolen omdat we een “betrouwbare partner” zijn met “een zeer betrouwbaar product”.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken met iemand die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij nemen u graag mee naar een van onze gerealiseerde referentie installaties in uw branche.

Andere projecten