Tembo Paper Straws

Procesindustrie Kampen

IMG_5435.jpg

Tembo Paper Straws B.V. produceert biologisch afbreekbare papieren rietjes en bouwt machines die deze rietjes maken . De unieke papierstro-technologie maakt het mogelijk om grote hoeveelheden papierstro te produceren - om aan alle eisen van de klant te voldoen. Door alleen met de beste leveranciers en materialen te werken en door afval te minimaliseren, zorgen ze voor een optimale kwaliteit terwijl ze hun ecologische voetafdruk laag houden.

Diensten

CAPACITY

Luchtbevochtiging is belangrijk om kwaliteit te leveren aan de klant. Dit heeft te maken met de fabricage van de rietjes. Wij ontwikkelden speciaal voor Tembo Paper Straws B.V. een systeem waarin zij in de hal waar de rietjes worden geproduceerd, gelijkmatig kunnen bevochtigen. Hierdoor verbetert de kwaliteit van het productieproces.

COMFORT

"In onze organisatie stellen we niet alleen hoge eisen aan de uitvoering van onze projecten, maar hechten we ook veel waarde aan het welzijn en comfort van onze medewerkers”. Een treffend voorbeeld hiervan is ons op maat gemaakte bevochtigingssysteem, specifiek ontworpen voor Tembo Paper Straws B.V.

Dit innovatieve systeem draagt niet alleen bij aan de optimale uitvoering van de werkzaamheden, maar creëert tevens een aangenaam werkklimaat. Het benadrukt onze toewijding aan het welzijn van medewerkers door ervoor te zorgen dat zij onder de beste omstandigheden kunnen werken. Bij ons staat niet alleen de kwaliteit van het werk voorop, maar ook het comfort en de tevredenheid van het personeel, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van projecten.

CONFIDENCE

“De technisch adviseur van Tembo Paper Straws B.V. gaf de doorslag om voor Cumulus te kiezen.” Daarom kwamen wij op bezoek bij Tembo Paper Straws B.V.  en nadat we lieten zien welke kwaliteit we voor hen konden leveren, is Tembo Paper Straws B.V.  met ons in zee gegaan. Tot op de dag van vandaag voorzien wij Tembo Paper Straws B.V.  van periodiek onderhoud en staan ze onze nieuwe klanten graag te woord om een referentie af te geven.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken die een vergelijkbare behoefte heeft als u? Neem dan contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.