Innovatief & daadkrachtig

Cumulus. Engineers in humidification.

igor-miske-oLhTLD-RBsc-unsplash.jpg

Cumulus Nederland: Innovatie en daadkracht in luchtbevochtiging sinds 1991

Al meer dan 33 jaar staat Cumulus Nederland synoniem voor innovatie en daadkracht op het gebied van luchtbevochtiging. Sinds onze oprichting in 1991 hebben wij ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen met snelheid, flexibiliteit en maatwerk als onze kernwaarden.

Onze sleutelwoorden: Snelheid, flexibiliteit, maatwerk

Bij Cumulus geloven we in het leveren van oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten. Snelheid in actie, flexibiliteit in aanpak en maatwerk in ontwerp zijn onze sleutelwoorden. Of het nu gaat om het creëren van een optimaal binnenklimaat in kantoren, laboratoria, drukkerijen of andere industrieën, wij passen onze expertise aan om aan uw unieke eisen te voldoen.

AllinOne.JPG
20210409 Cumro Express met nieuwe besturing (15).JPG
team werkplaats.JPG
Onderhoud.JPG

Onze Missie: Uw klimaat optimaal verzorgen

Onze missie is duidelijk: wij streven ernaar om uw klimaat optimaal te verzorgen en uw productieprocessen te verbeteren. Geen berg is te hoog en geen land is te ver om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de voordelen van een perfect uitgebalanceerd binnenklimaat. Of het nu gaat om comfort, gezondheid of productiviteit, wij zetten ons in om uw doelen te bereiken.

Meer dan 30 jaar ervaring in luchtbevochtiging

Met trots kunnen wij zeggen dat Cumulus al meer dan 30 jaar een toonaangevende speler is in de branche. Onze jarenlange ervaring heeft ons niet alleen expertise opgeleverd, maar ook een diepgaand begrip van de diverse behoeften van onze klanten.

Onze Technologieën: Hoge en lage druk, waterbehandeling

Cumulus bouwt geavanceerde luchtbevochtigingsinstallaties op basis van zowel hoge als lage druk om te voldoen aan de specifieke vereisten van verschillende toepassingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bouwen van waterbehandelingsinstallaties om de kwaliteit van het water te waarborgen en de levensduur van de systemen te optimaliseren.

In uw zoektocht naar betrouwbare luchtbevochtigingsoplossingen, kunt u vertrouwen op Cumulus Nederland. Wij zijn er trots op een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van binnenklimaten en het verbeteren van uw productieproces.

Pand Cumulus (blur kentekens).jpg

Certificering en samenwerking:

Cumulus heeft actief bijgedragen aan de totstandkoming van de ISSO 55.3-norm. Onze systemen zijn gecertificeerd volgens de VDI 6022 door TÜV, wat getuigt van onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Bij Cumulus Nederland gaan wij verder dan luchtbevochtiging. Wij bouwen aan klimaatoplossingen die de norm bepalen, en we blijven streven naar duurzame innovatie.

Wil-Contract.jpg

Wil Sampers

Directeur

Cumulus bedrijfsfilm

Wie heeft er bevochtiging nodig en waarom? Een korte introductie van Cumulus, wie we zijn en wat we doen.

Hout scheurt niet en trekt niet krom bij 40% RV

Advies over de juiste luchtbevochtiging

Het bepalen van het juiste luchtbevochtigingsysteem is voor een leek een lastige zaak. Wij helpen u graag bij het bepalen van de meest geschikte luchtbevochtiginginstallatie. Op basis van uw specifieke situatie en behoeften maken wij een advies op maat. Daar blijft het niet bij, wij verzorgen voor u het gehele traject. Letterlijk doordat wij van de drinkwaterkraan tot en met een druppelvanger alle benodigde componenten kunnen leveren. Figuurlijk doordat wij alles voor onze rekening nemen: ontwerp, installatie, onderhoud en service tot en met het verzorgen van watermonsters. Heeft u dus een project dat luchtbevochtiging nodig heeft, neem dan nu contact op. We berekenen voor u hoeveel vocht u idealiter nodig heeft en kiezen de meest geschikte en energiezuinige oplossing voor uw probleem.

Ontdek de mogelijkheden van Cumulus

RUIM 30 JAAR ERVARING

Al meer dan 30 jaar staat Cumulus Nederland synoniem voor innovatie en daadkracht op het gebied van luchtbevochtiging. Sinds onze oprichting in 1991 hebben wij ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen met snelheid, flexibiliteit en maatwerk als onze kernwaarden.

FLEXIBEL

Voor onze klanten is bevochtiging essentieel voor het productieproces en binnenklimaat. Een vertraging van een levering zorgt voor grote problemen. Daarom werken wij met korte lijnen zodat we snel kunnen beslissen en handelen. Om dit te waarborgen houden wij alles in eigen beheer zodat we u altijd snel kunnen ondersteunen.

MAATWERK

Door onze ervaring weten we dat u natuurlijk niet op zoek naar een product maar een oplossing. Dit vraagt vaak om maatwerk, doordat wij alles zelf ontwerpen en produceren zijn we instaat dit voor u te realiseren. Daarom krijgt u bij ons ook geen product maar een oplossing!

ONE STOP SHOP

Bevochtiging is een proces waarbij veel fout kan gaan en de fouten grote gevolgen kunnen hebben. Het is dan ook onze visie dat er het beste gewerkt kan worden met 1 partner. Geen gedoe met vele leveranciers die naar elkaar wijzen, maar de gehele installatie uit 1 hand. Om dit te realiseren bieden we u de waterbehandeling en de bevochtiging, montage en after service. Zodat u wordt ontzorgt en zich kunt richten op uw core business terwijl wij uw vochthuishouding verzorgen, zeker en zonder zorgen!

TOP TECHNOLOGIE

Het is onze visie dat een bevochtiging voor vele jaren een onderdeel is van uw klimaat installatie. Dit is alleen te realiseren door te werken alleen met hoogwaardige producten en merken. Cumulus werkt alleen met topmerken zodat u verzekerd bent van een onderhoudsarme en bedrijfszekere installatie!

Uitgelichte artikelen