Amare Cultuur | Educatie | Events | Ontmoeting

Theater Den Haag

Amare,_The_Hague,_09-2021,_img_01.jpg

Amare zet zich in om diverse gemeenschappen te bereiken met hoogwaardig aanbod door middel van educatie, voorstellingen, projecten, festivals en de programmering in de publieke ruimtes van het gebouw. Amare brengt dans, muziek, muziektheater en community art van internationaal niveau naar een breed publiek.

Diensten

CAPACITY

Voor Amare hebben wij een installatie ontworpen op basis van onze hogedruktechniek (HD-techniek). Deze techniek kenmerkt zich door een zeer laag energieverbruik en lage onderhoudskosten, dankzij een perfect samenspel van de waterbehandeling, HD pompinstallatie en bevochtigingslansen in de luchtbehandelingskast. Waar andere bevochtigingstechnieken veelal gebaseerd zijn op stoomopwekking, is gekozen voor een adiabatische bevochtigingstechniek.

COMFORT

De waterbehandeling is volgens Philipsen essentieel om de bedrijfszekerheid van de luchtbehandelingsinstallatie te borgen en om de onderhoudskosten laag te houden. “Maar het belangrijkste voordeel is wel dat de veiligheid en gezondheid van bezoekers én medewerkers van Amare hiermee wordt geborgd. Onder andere omdat het vernevelde water wordt gezuiverd van bacteriën en virussen (conform de richtlijnen van de VDI 6022).” Door de waterbehandeling wordt het leidingwater gezuiverd tot bijna het niveau van gedemineraliseerd water, verduidelijkt hij. “Vervolgens wordt het water door middel van onze unieke HD pompinstallaties en met een druk van circa 100 Bar door zeer kleine verstuivers (met een doorlaat van 150 µm) in de luchtbehandelingskast verneveld, waar het vervolgens wordt opgenomen in de lucht.”

CONFIDENCE

De installatie is eenvoudig en flexibel uit te breiden, besluit Philipsen. “Bij Cumulus is maatwerk tot in detail mogelijk. Dankzij het zeer lage energieverbruik heeft onze manier van bevochtigen bovendien een positieve invloed op duurzaamheidskenmerk BREEAM-NL. Voor dit project was dit absoluut relevant, aangezien er een BREEAM-NL ‘Excellent’ ambitie aan ten grondslag lag. Al onze toe te passen onderdelen en materialen zijn geselecteerd op duurzaamheid en hebben een gegarandeerd lange levensduur.”

Wilt u met iemand spreken die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.