De Vries Witlof

Levensmiddelenindustrie Noordoostpolder

micheile-henderson-yb5DZHYhU1Q-unsplash.jpg

Als teler van witlof uit de Noordoostpolder teelt De Vries witlof van A tot Z. Dat wil zeggen: van zaad tot eindproduct. De Vries teelt en bewaart de witlof wortelen en kweekt zelf de witlof.

CAPACITY

Luchtbevochtiging is belangrijk voor witlof omdat deze groente veel vocht nodig heeft. Zowel op het veld als in de koelcel heeft witlof vocht nodig om te groeien en op niveau te blijven.

COMFORT

De Vries heeft voor ons gekozen omdat ons “bevochtigingssysteem het allerfijnste druppeltje kon leveren” en daar ging het De Vries om: “Het moet een super fijne druppel zijn om goed door te dringen in de kist om het product heen”. De Vries wilde het meeste effect halen uit de bevochtiging.

CONFIDENCE

“Cumulus is het sterkste in advisering en we kunnen er ook heel goed afspraken mee maken.” De Vries beveelt ons niet alleen aan omdat we kennis hebben van bevochtiging zelf maar ook van “het product er omheen”. Tot op de dag van vandaag voorzien wij De Vries van periodiek onderhoud en staan ze onze nieuwe klanten graag te woord om een referentie af te geven.


Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in humidification.

Wilt u met iemand spreken met iemand die een vergelijkbare behoefte als u heeft? Neem contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.

Andere projecten