Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

Ziekenhuizen Amsterdam

IMG_4314-correctie-Frank-scaled.jpg

Het Antoni van Leeuwenhoek is hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut. Sinds de oprichting in 1913 combineert het Antoni van Leeuwenhoek de zorg voor kankerpatiënten met grensverleggend onderzoek.

Diensten

CAPACITY

Het Antoni van Leeuwenhoek, toonaangevend op het gebied van kankerzorg en onderzoek sinds 1913, heeft in samenwerking met Cumulus Nederland een innovatief project gerealiseerd. Cumulus Nederland heeft het Antoni van Leeuwenhoek voorzien van geavanceerde luchtbevochtigingssystemen. In onderzoeksomgevingen speelt luchtvochtigheid een cruciale rol bij het verkrijgen van betrouwbare onderzoeksresultaten. Het zorgvuldig beheersen van de luchtvochtigheid draagt bij aan een stabiele en consistente omgeving, essentieel voor het waarborgen van de nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid van experimenten. Daarnaast is luchtbevochtiging geïmplementeerd door het gebouw, wat heeft bijgedragen aan het creëren van een comfortabeler klimaat voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Vooral in ziekenhuizen is het handhaven van een optimale luchtvochtigheid van groot belang voor het welzijn van de aanwezigen.

COMFORT

Ons innovatieve turn-key systeem draagt niet alleen bij aan de optimale uitvoering van de zorg voor mensen, maar creëert tevens een aangenaam werkklimaat. Het benadrukt onze toewijding aan het welzijn van patiënten, medewerkers en bezoekers. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat zij onder de beste omstandigheden kunnen werken. Bij ons staat niet alleen de kwaliteit van de zorg en het werk voorop, maar ook het comfort en de tevredenheid van patiënten, medewerkers en bezoekers, wat uiteindelijk bijdraagt aan het succes van zorg tevredenheid en onderzoeken.

CONFIDENCE

De technisch adviseur van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis gaf de doorslag om voor Cumulus te kiezen. Daarom kwamen wij op bezoek bij het Antoni van Leeuwenhoek en nadat we lieten zien welke kwaliteit we voor hen konden leveren, is het Antoni van Leeuwenhoek met ons in zee gegaan. Tot op de dag van vandaag voorzien wij het Antoni van Leeuwenhoek van periodiek onderhoud.

Ontdek de mogelijkheden met Cumulus

Cumulus. Engineers in Humidification.

Wilt u met iemand spreken die een vergelijkbare behoefte heeft als u? Neem dan contact met ons op en wij brengen u vrijblijvend in contact met een gerelateerde klant.