AQ Group en Cumulus slaan de handen ineen

Over ons 26 oktober 2018

Square-2-capture.jpg

Om opdrachtgevers nog te beter bedienen, hebben AQ Group en Cumulus besloten de handen ineen te slaan. Onder de naam AQ Cumulus BV zullen vanaf heden de onderhoudsactivitieten aan bevochtigingsinstallaties worden uitgevoerd.

1609622378423.jpg

Melten Altena

Head of Sales & marketing

Handenschudden

“Cumulus groeit hard. Wij willen onze focussen op het realiseren van mooie bevochtigingsinstallaties, niet allen in Nederland maar in heel Europa. Wij beseffen dat goed onderhoud aan de installaties essentieel is. Om de kwaliteit ervan te waarborgen hebben wij in AQ Group een goede en betrouwbaar partner gevonden. Doordat AQ Cumulus een gezamenlijke onderneming is, zijn wij zeker dat de klanten de service krijgen die ze van Cumulus gewend zijn en mogen verwachten”, aldus Wil Sampers, directeur van Cumulus.


Eric van Dijk, directeur van AQ Group “wij als AQ Group hebben een uitgebreide service network met gemotiveerd onderhoudspersoneel. Wij zitten al in het waterbehandeling en het onderhouden van luchtbevochtigingsapparatuur is dan ook een kleine stap voor ons als organisatie. Uiteraard wordt het personeel uitgebreide opgeleid en verder geschoold, het zijn specialistische installaties in vaak kritische omgevingen die de nodige vakkennis vereisen.” Hij vervolgt: “Wij zullen ons niet beperken tot apparatuur van Cumulus, maar merkonafhankelijk onderhoud verrichten. Voor een klant met meerdere fabricaten in huis is dat prettig: een aanspreekpersoon, een monteur, een vaste afspraak omtrent responsetijden, tarieven etc.”


Wil-Contract.jpg

"Best of both worlds"

DSC3966-bewerkt.jpg

Wil Sampers

Wilt u meer weten? Neem dan contact met Eric van Dijk op 0651338758 of Wil Sampers op 0651445067.

“Best of both worlds” zeggen Wil Sampers en Eric van Dijk in koor. Zo is het echt: Cumulus voor betrouwbaar installaties, AQ Cumulus voor het betrouwbare onderhoud.