Luchtbevochting voor laboratoria

Te veel laboratoria zijn nog steeds niet legionella-veilig.

In zeker 10% - 15% van de drinkwaterinstallaties zit de legionellabacterie. Als deze bacterie in de longen van uw laboratoria medewerkers komt, kan dit ernstige gezondheidsklachten veroorzaken en zelfs dodelijk zijn.


thisisengineering-raeng-mF6gB6hV5OU-unsplash.jpg

Een legionella-veilig laboratorium door de juiste expertise in luchtbevochtiging

CAPACITY

Veilig

De meeste legionella-besmettingen ontstaan doordat bevochtigingssystemen verkeerd worden gebruikt. Onze experts hebben veel kennis en ervaring om af te rekenen met legionella. Hierdoor worden laboratoria veilig en voldoen ze aan de hoge veiligheidseisen.

Bespaar minimaal 33% op energieverbruik

Adiabatische luchtbevochtiging verbruikt beduidend minder energie dan elektrische stoombevochtiging. Het bevochtigt namelijk met het koude water dat al aanwezig is in de lucht. Het enige dat energie kost is om de damp in de luchtstroom te brengen en het koeleffect te compenseren. Adiabatisch bevochtigen bespaart zo minimaal 1/3e op uw energieverbruik.

pexels polina tankilevitch 0

Veilig en aangenaam voor labmedewerkers

COMFORT

Met onze expertise en ervaring leveren wij ook een extra comfortabel binnenklimaat voor labmedewerkers. Een juiste luchtvochtigheid is extra prettig voor o.a. lensdragers en astmapatiënten want het voorkomt irritaties aan ogen, huid en luchtwegen.


Onze technische experts maken laboratoria veilig

CONFIDENCE

Wij gunnen iedere labmedewerker een veilig en comfortabel binnenklimaat. Als marktleider in Nederland op het gebied van maatwerk in luchtbevochtiging, helpen wij al sinds 1991 tientallen laboratoria aan een optimale luchtvochtigheidsgraad die de kans op legionella verwaarloosbaar maakt.

  • Onze experts schreven mee aan ISSO 55.3 (richtlijn legionellaveilige installaties)

  • Al onze installaties voldoen aan de richtlijnen van de ISSO 55.3 Publicatie

  • TÜV Nord heeft onze installaties gecertificeerd conform VDI 6022

  • Wij voldoen aan de richtlijnen uit het TNO rapport ziekenhuizen

  • Wij beschikken over het grootste onderhoudsnetwerk in de Benelux

Vraag hier vrijblijvend advies aan voor een luchtbevochtigingsoplossing die veilig,energiebesparend en op maat voor u ontwikkeld, gemonteerd en onderhouden wordt.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze klanten verlangen een constante kwaliteit. Door de luchtbevochtiging van Cumulus kan ik die leveren. Het is een perfect functionerend en betaalbaar systeem. Het beste dat er op de markt is!

Reinard Veider Reutz GB.jpg

Reinard Veider

Reutz GB

Statische elektriciteit kunnen we in ons productieproces niet gebruiken. Luchtbevochtiging van Cumulus zorgt voor een brandveilig, en soepeler verlopend productieproces.

Remco Tournier ICL Gasket Solutions.jpg

Remco Tournier

ICL Gasket Solutions

Hout is gevoelig voor vocht. Het krimpt, zet uit of scheurt. De installatie van Cumulus zorgt hier voor een constante luchtvochtigheid. Dat is onmisbaar voor ons productieproces en onze KOMO Certificering.

Frans Sosef ITS BPG.jpg

Frans Sosef

ITS BPG