Adiabatische Koeling voor kantoorgebouwen

Duurzame koelsystemen beschermen tegen temperatuurpieken

Ons klimaat wordt steeds temperamentvoller. De recente warme zomers hebben direct invloed op uw productiviteit. Enerzijds omdat u geen mechanische koeling heeft, anderzijds omdat de koeling uitvalt bij de huidige temperatuurpieken.  Iemand, die het te warm heeft, kan niet geconcentreerd werken of moet zelfs de werkzaamheden staken.

copernico-p_kICQCOM4s-unsplash.jpg

Op hetzelfde niveau blijven produceren tijdens hittegolven met de juiste topkoeling

CAPACITY

Onze adiabatische koelsystemen vangen temperatuurpieken op. Dit doen ze enerzijds doordat ze direct in de ruimte of indirect in een luchtbehandelingskast voor koeling zorgen. Dit kan gecombineerd worden met de bevochtiging waardoor de investering beperkt is.

Anderzijds zorgen onze vernevelingsystemen dat uw mechanische koeling niet uitvalt door de omgevingslucht van de buitencondensors te koelen. Deze kleine investering - die zich vaak in een jaar terugverdient - stabiliseert de koelcapaciteit tijdens de pieken in warme periodes.

  • Productief binnenklimaat

  • Geen uitval door hittegolven

  • Terugverdientijd vaak binnen 1 jaar

Verhogen koelcapaciteit van dry coolers Cumulus

Een stabieler en groener systeem

COMFORT

Onze koelsystemen besparen energie en vergroten de koelcapaciteit zonder dat er drijfgassen, koelmiddelen of oplosmiddelen aan te pas komen. Verder schakelt het systeem zichzelf automatisch aan en uit op basis van de buitentemperatuur en de druk van het koelsysteem. U hoeft nergens naar om te kijken en verduurzaamt uw bedrijf.

Vertrouw op onze zekerheden

CONFIDENCE

Veel pandeigenaren hebben last van koelsystemen die uitvallen, juist als ze het hardste nodig zijn. Als marktleider in Nederland op het gebied van adiabatische koeling, kiezen sinds 1991 niet voor niets al meer dan 2000 klanten voor Cumulus.

  • Onze experts schreven mee aan ISSO 55.3 (richtlijn legionellaveilige installaties).

  • Al onze installaties voldoen aan de richtlijnen van de ISSO 55.3 Publicatie

  • TÜV Nord heeft al onze systemen gecertificeerd op VDI 6022

  • Wij voldoen aan de richtlijnen uit het TNO rapport ziekenhuizen

  • Uitgebreid onderhoudsnetwerk

Vraag hier vrijblijvend advies aan voor topkoeling die veilig, energiebesparend en volledig op maat voor u ontwikkeld wordt.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze klanten verlangen een constant klimaat. Met Cumulus luchtbevochtiging installaties kunnen wij dit leveren. Het zijn perfect functionerende en betaalbare installaties snel en eenvoudig geplaatst.

1609622378423.jpg

Melten Altena

Head of Sales & marketing

Hout scheurt niet en trekt niet krom bij 40% RV

Jesse De Jonge

Manager Operations & Service

"Best of both worlds"

DSC3966-bewerkt.jpg

Wil Sampers