Luchtbevochtiging voor adviseurs

Het is voor veel adviseurs tegenwoordig een hele klus om alle uiteenlopende producten, installaties en toepassingen bij uw klanten te realiseren. Omdat wij al sinds 1991 specialist zijn in luchtbevochtiging, snappen wij dat.

DSCN4495.jpg

Cumulus luchtbevochtiging voor adviseurs

CAPACITY & COMFORT

Een helder voorstel voor uw opdrachtgever

Wij snappen als geen ander dat u een helder voorstel wilt presenteren aan uw opdrachtgevers. Daarom helpen wij u hier graag mee en houden we rekening met alle wensen die er zijn m.b.t. de investering, energieverbruik, onderhoud, hygiëne en comfort.

Bestekteksten

Ook kunnen wij u met behulp van Stabu Bouwbreed helpen bij het formuleren van uw bestekteksten. Hiermee bouwt u een extra zekerheid in dat uw advies voor bevochtiging duidelijk is voor de partijen die inschrijven op een project.

Tijdens de aanbesteding en uitvoering houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen en eventuele wijzigingen die betrokken partijen hebben geïnitieerd. Zo zorgen we samen met u dat uw opdrachtgever na de assemblage zorgeloos kan profiteren van de bevochtiging.

BIM

Waar nodig kunnen wij u standaard BIM modellen aanleveren of indien gewenst meewerken in uw BIM project. Dit vereist wel, zoals u weet, goede afstemming over de exacte BIM eisen.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Cumulus verzekert u van succes

CONFIDENCE

Veel adviseurs willen voor luchtbevochtiging ontzorgd worden. Als marktleider in Nederland op het gebied van maatwerk luchtbevochtiging, ontzorgen we niet voor niets al sinds 1991 meer dan 2000 klanten.

  • Onze experts schreven mee aan ISSO 55.3 (richtlijn legionellaveilige installaties)

  • Al onze installaties voldoen aan de richtlijnen van de ISSO 55.3 Publicatie

  • TÜV Nord heeft onze installatiesystemen gecertificeerd conform de VDI 6022

  • Wij voldoen aan de richtlijnen uit het TNO rapport ziekenhuizen

  • Wij beschikken over het grootste onderhoudsnetwerk in de Benelux

Vraag hier vrijblijvend advies aan voor een luchtbevochtigingsoplossing die veilig, energiebesparend en volledig op maat voor u ontwikkeld wordt.

Relevante producten