In het zonnetje: Dag van onze ondernemer

Over ons 20 november 2020

maxresdefault.jpg

Onze blog staat vandaag in het teken van de ‘Dag van de Ondernemer’ en wij willen graag onze ondernemer Wil Sampers in het zonnetje zetten.

1609622378423.jpg

Melten Altena

Manager Sales & Marketing

Naast ondernemer is Wil gehuwd en heeft hij twee dochters. Hij is een werktuigbouwkundig ingenieur en in zijn vrije tijd gaat hij graag duiken. Dit is een grote passie van hem. Ondernemer word je niet zo maar. De ambitie van Wil om uiteindelijk zijn eigen plan te kunnen trekken en zelf aan het roer te staan, heeft hem gebracht tot de ondernemer die hij vandaag de dag is. Ook het verschil maken om in dit geval een beter binnenklimaat te kunnen realiseren, is de motor van de ondernemer van Cumulus.

‘Cumulus past bij mijn passie voor techniek als ingenieur en de propositie van Cumulus sprak mij aan’, aldus Wil Sampers als hij gevraagd wordt naar zijn overname van het bedrijf. ‘Cumulus is groot genoeg om mooie projecten voor elkaar te krijgen, maar ook klein genoeg om dynamisch te manoeuvreren en voortvarend alles aan te pakken.’

De drijfveren van Wil en waar hij graag voor uit zijn bed komt, zijn om enerzijds klanten verder te helpen met een goede oplossing. Anderzijds om de organisatie te zien groeien en alles voor elkaar te boxen.

Eerlijk en op een faire manier maatschappelijk verantwoorde waarde creëren, dat is Wil zijn visie op ondernemerschap. ‘Werknemers moeten zich kunnen ontplooien.’ Een succesvolle ondernemer bezit volgens Sampers de eigenschappen: volhardend zijn, eigenwijs zijn, goed kunnen luisteren (zowel naar de klant als naar de medewerker), kunnen motiveren en een inspirator zijn.

Tenslotte vroegen wij Wil Sampers maak de volgende zin af: ‘Ik ben pas tevreden als …’ Waarop hij antwoordde: ‘Als Cumulus in Europa op de kaart staat.’

Wij kunnen met dit antwoord beamen dat Wil een ondernemer in hart en nieren is en deze zonnestralen op de ‘Dag van de Ondernemer’ meer dan verdiend.