VSK 2024: Een voorproefje van innovatie in klimaatbeheersing

Beurs 15 januari 2024

vsk-2024webbanner-02970x250px.jpg

Cumulus Nederland aanwezig op de VSK 2024: Een voorproefje van innovatie in klimaatbeheersing Het kloppend hart van de HVAC-branche staat op het punt om een weer kennis te maken met een stroom aan innovaties op de VSK Beurs 2024. Wij beloven u als leidende naam in de wereld van luchtbevochtiging, weer een opvallende deelnemer te zijn. Wat kunt u van ons verwachten op de VSK Beurs?

5ffb35dd-7390-46ee-a671-a204f514e5d7 2.JPG

Arvid ter Horst

Marketing

1. Innovatieve luchtbevochtigingstechnologieën 💨

Met meer dan 30 jaar ervaring zullen wij onze nieuwste ontwikkelingen in luchtbevochtiging onthullen. Van geavanceerde hogedruk systemen tot lagedruk systemen en waterbehandelingsinstallaties. Ook delen wij met u de innovaties van DriSteem stoombevochtiging.

2. Duurzaamheid en energie-efficiëntie 🌿

Wij zetten in op duurzaamheid. Ontdek hoe onze systemen niet alleen voor comfort zorgen, maar ook energie-efficiënt en waterbesparend bijdragen aan een groenere toekomst

3. Interactieve demonstraties💡

Stap in de wereld van Cumulus met live demonstraties. Ervaar de werking van onze systemen en krijg een voorproefje van hoe we kunnen bijdragen aan het optimaliseren van luchtvochtigheid in diverse omgevingen.

4. Experts aan het woord👷🏼‍♂️

Ontmoet onze experts. Stel vragen, deel inzichten en krijg persoonlijk advies.

Waar en Wanneer?

📅 Datum: 6 t/m 9 februari 2024

📍Locatie: Jaarbeurshal in Utrecht: Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht

🏢 Hal + standnummer: Hal 10, Stand E048

Of u nu een professional in de HVAC-industrie bent of simpelweg geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klimaatbeheersing. Laat u inspireren, ontmoet onze experts en ontdek hoe wij blijven innoveren in de wereld van luchtbevochtiging.

Nog niet aangemeld? Klik dan op onderstaande knop.

#VSK #Cumulus #Innovatie #klimaatbeheersing #luchtbevochtiging #waterbehandeling