SITEVI

Sign & Print beurs 20 november 2019

Logo-Sitevi.jpg

Op 26 t/m 28 november 2019 is Cumulus te vinden op de SITEVI in Montpellier, Frankrijk. Hier staan wij samen met onze Franse partner S.PLUS op stand A3 B 001. S.PLUS is sinds 1985 gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en distribueren van industriële verwarmings-, ventilatie-, koel- , ontvochtigings-, en bevochtigingssystemen voor professioneel gebruik.

1609622378423.jpg

Melten Altena

Head of Sales & marketing

pexels-elevate-1267359 (1).jpg
pexels-math-21393.jpg

Verder is S.PLUS gespecialiseerd in de plaatsing van bevochtigingsystemen voor Franse wijnproducenten. Dit is van groot belang in wijnkelders waar de juiste luchtvochtigheid zorgt voor minder evaporatie van de houten wijnvaten. Evaporatie heeft invloed op de kwaliteit en het alcoholgehalte van de wijn, maar ook op het aantal geproduceerde liters wijn, wat kan resulteren in financieel verlies.

Meer informatie over S.PLUS vind u op hun Franstalige website https://www.splus.fr/


Voor Nederlanders wie niet hun eigen wijngaard hebben, is luchtbevochtiging ook van belang voor de productie van groente en fruit, een thema dat ook bij SITEVI te vinden is. Door bevochtiging zal de kwaliteit van deze producten namelijk toenemen. Daarnaast zal het de volgende voordelen met zich mee brengen:

  • Minder gewichtsverlies
  • Afname van schimmelgroei
  • Langere levensduur

Uiteindelijk zal het gebruik van de juiste bevochtigingsystemen zorgen voor 25% minder voedselverspilling.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Voor meer informatie over de beurs klikt u op de volgende link https://en.sitevi.com/ De SITEVI website is ook in het Engels beschikbaar.