Lucht bevochtigen in de wintermaanden

Bevochtiging 01 december 2021

pexels-shvets-production-7516250.jpg

Vraagt u zich af waar klachten zoals hoofdpijn, concentratieverlies, droge ogen, luchtweginfecties en prikkelbaarheid vandaan komen? Vaak is een te droge lucht een van de oorzaken. Gelukkig is dit eenvoudig op te lossen. Aan de hand van onze drie C's vertellen wij u graag hoe.

1609622378423.jpg

Melten Altena

Head of Sales & marketing

Het effect van luchtvochtigheid op uw medewerkers

CAPACITY

Nu de buitentemperatuur daalt en we de verwarming steeds hoger zetten, wordt ons binnenklimaat droger en droger.  Omdat we tegenwoordig ook extra ventileren en zo extra koude lucht binnenhalen, daalt de luchtvochtigheid nog sneller,  naar waardes die ruim onder de 30% uitkomen. Frisse lucht is zeer belangrijk om virusbesmettingen zoals het coronavirus tegen te gaan. En bij kantoren en andere binnenruimtes heeft de luchtvochtigheid direct effect op productiviteit en het werkcomfort. We horen veel om ons heen dat in deze tijd van het jaar mensen steeds meer last hebben van droge ogen, hoofdpijn en een droge keel. Collega's met lenzen of astma kunnen hier zelfs zoveel last van hebben, dat zijn niet in staat zijn om op kantoor te werken.

De oplossing hiervoor is gelukkig een eenvoudige: de luchtvochtigheid tissen 40% tot 60%. houden. Medewerkers zullen hierdoor productiever worden en zich minder vaak ziek melden.

Wat levert u dit op?

 • Geen geïrriteerde ogen (lensdragers)

 • Geen last van een schrale en droge keel

 • Gezonde slijmvliezen zorgen voor een sterk afweersysteem

 • Aanzienlijk minder stofvorming in de kantoren (astmapatiënten)

Kortom: de juiste luchtvochtigheid in uw kantoorgebouw zorgt voor een prettiger, gezonder en productiever werkklimaat!

tim van der kuip CPsXJYmS unsplash
Een kantoorbevochtiger wordt gedemonstreerd op de energiebeurs in de brabanthallen

Mobiele bevochtiger

COMFORT

Wij snappen dat niet iedere gebouweigenaar zomaar een vaste bevochtigingsinstallatie aanschaft. Daarom bieden wij u de unieke gelegenheid om met onze mobiele bevochtigers te ervaren wat wat een juiste luchtvochtigheid voor uw werkomgeving kan betekenen!

Het voordeel is dat het een klein systeem is dat u zelf kunt installeren. Als deze bevochtiger voor u werkt en u weet dat een vaste bevochtiginginstallatie energiezuiniger en stiller is maar ook nog efficienter werkt. Dan garanderen wij dat wij bij aanschaf van een van onze vaste bevochtigings systemen de mobiele bevochtiger kunt retourneren en wij de aanschafprijs in mindering brengen op het vaste systeem.

Waarom een mobiele bevochtiger:

 • Een comfortabel binnenklimaat voor medewerkers en bezoekers

 • Betere conservering van kunstwerken en instrumenten

 • Alle vrijheid om te testen of bevochtiging voor u werkt

 • 100% cashback bij aanschaf van een (meer energiezuinige, stille en hygiënischer) Cumulus systeem.

Vast bevochtigingssysteem

CONFIDENCE

Nadat u met onze mobiele bevochtiger heeft kunnen kennismaken. Helpen wij u graag aan een vaste en duurzaam bevochtigings systeem. Deze wordt geplaatst in de technische ruimte van uw pand. Vanuit deze technische ruimte installeren wij bevochtigers op de plaatsen waar dit het meest effectief en efficiënt is.

Voordelen van een vast bevochtigingssysteem t.o.v. een mobiele bevochtiger:

 • Een stille installatie
 • Een lager energieverbruik
 • Een hygiënisch binnenklimaat
 • Een terugverdientijd van gemiddeld 1-3 jaar
Spuitstuk van bevochtiger vernevelt de binnenruimte

Mobiele bevochtiger aanvragen

Onze mobiele luchtbevochtiger leveren wij al voor slechts € 975,-. Excl. BTW bij u op kantoor.  Enkele weken na onze levering van de mobiele bevochtiger, komen wij bij u langs met een gratis en vrijblijvend advies op maat voor een vast bevochtigingssysteem.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw