Een gezond en veilig kantoorklimaat ondanks corona

Sign & Print beurs 27 oktober 2021

WhatsApp Image 2021-10-14 at 16.26.50.jpeg

Onlangs waren we op de Vakbeurs Energie. Misschien heeft u ons er wel gezien. Centraal op onze stand stond de kantoorbevochtiger. Bevochtiging is namelijk onmisbaar voor een gezond en veilig binnenklimaat.

1593155612886.jpeg

Jorg Maas

Accountmanager

Het was weer als vanouds op de Vakbeurs Energie dagen in de Brabanthallen. Een gezellige drukte van vakprofessionals ontmoetten elkaar onder het genot van koffie en de bekende versnaperingen. Centraal op onze stand stond de kantoorbevochtiger. Deze hogedrukbevochtiger vernevelt een fijne damp die cruciaal is voor een gezond en comfortabel kantoor.

Waarom bevochtiging corona inperkt

Voor een gezond kantoor is bevochtiging essentieel. Goede bevochtiging zorgt er namelijk voor dat virusdeeltjes in de lucht zich minimaal kunnen verspreiden. Denk hierbij aan griep- en coronavirussen. Dankzij de fijne nevel worden virussen zwaarder en bewegen ze minder snel. Tegelijkertijd heeft het virus minder bewegingsvrijheid. Bijkomend voordeel is dat kantoormedewerkers minder last hebben van droge ogen en droge keel. Een goede bevochtiging zorgt dat mensen minder hun keel schrapen of hoesten én mensen minder in hun ogen wrijven.

Bevochtiging noodzakelijk bij ventileren

Nóg een reden om te bevochtigen, is dat veel kantoren – terecht – extra ventileren. Frisse lucht hoort bij een gezond binnenklimaat. Maar bij het ventileren verdwijnt er ook vocht uit de ruimte – zeker in de winter. Onze bevochtigingsinstallaties vullen de frisse lucht aan zodat de lucht niet te droog wordt.

Bevochtiging uitproberen

Wilt u de voordelen van bevochtiging ook ervaren in uw kantoor? Speciaal voor kantoren en kleine productieruimtes bieden we een mobiele luchtbevochtiger aan. Deze kleine en relatief voordelige unit brengt het vochtpercentage van uw ruimte naar een comfortabel en productief niveau.

Voor de lange termijn bent u voordeliger uit met een vaste bevochtigingsinstallatie. Als de mobiele bevochtiger u overtuigt van de noodzaak van bevochtiging, ruilen we deze daarom graag in voor een vaste duurzame Cumulus-bevochtigingsinstallatie.

Mocht ik u gemist hebben op de beurs of wilt u dat ik eens bij uw kantoor langskom, neem dan contact met mij op. Ik sta graag voor u klaar om vrijblijvend een voorstel op maat te maken.

Jorg Maas
+31 485 – 47 88 55
jorg.maas@cumulus.nl

Kantoorbevochtiger in werking op Energiebeurs Brabanthallen 2021