Cumulus bestaat 30 jaar

Over ons 31 maart 2021

optimaal_jubileum-343mkqjbm0hwuvygvy6uww.jpg

Cumulus bestaat 30 jaar met dank aan onze klanten en partners!

1609622378423.jpg

Melten Altena

Manager Sales & Marketing

Cumulus 30 jaar

1991 - 2021

In 1991 is Cumulus opgericht in Schiedam, om met een revolutionaire en award winnende persluchtverstuiver de wereld te veroveren.

Nu dertig jaar later, kunnen we stellen dat het gelukt is. Er staan wereldwijd, dag en nacht, Cumulus installaties te bevochtigen. Van Chili tot Japan staan er inmiddels duizenden Cumulus installaties. Bij grote klanten, die stuk voor stuk toonaangevend zijn in hun branche, zoals Pepsico, Drukkerij Wilco, Naturalis, Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, The Greenery, Lidl en vele anderen wat gaat helaas te ver gaat om ze hier allemaal te noemen. Maar wij zijn trots dat ze ons hun vertrouwen hebben gegeven om samen met ons hun proces te verbeteren of hun binnenklimaat veilig en comfortabel te maken.

In dertig jaar tijd is veel gebeurd. We zijn verhuisd naar een nieuwbouwlocatie in Cuijk. De Duitse vestiging is opgericht en tot bloei gekomen, vele partnerschappen wereldwijd zijn geboren en uitgebouwd.

Recentelijk hebben we samen met AQ Group te Utrecht een joint-venture opgericht om alle beheerders van luchtbevochtigingsinstallaties in Nederland merk-onafhankelijk te ondersteunen met het onderhoud en service aan hun luchtbevochtiging. We zijn hier inmiddels heel succesvol en u zult in de komende jaren steeds meer servicebussen tegenkomen onderweg!

Het leveringsprogramma is vanuit die oorspronkelijke persluchtverstuiver uitgebouwd en verbreed met eigen ontwikkelde en gebouwde waterbehandelingsinstallaties, omdat goede luchtbevochtiging begint met goed water. Voor grotere installaties hebben we de hoge-druk lijn ontwikkeld. Door samenwerking met de Amerikaanse marktleider DriSteem hebben we onze portfolio verder verbreed en kunnen we iedere bevochtigingstechnologie leveren om uw probleem op te lossen. En wij innoveren dagelijks verder.

Om u te ontzorgen breiden we ons dienstenpakket steeds verder uit. Alles wat gerelateerd is aan bevochtiging, nemen we u in overleg graag uit handen.

Maar na dertig jaar zijn we er nog lang niet. We kunnen met recht zeggen dat we de beste Turn-Key leverancier in de Benelux en Nord-Rhein Westfalen zijn en dat zullen wij uitbreiden naar de rest van Europa!

Wij danken al onze partners en klanten voor de samenwerking en vertrouwen in de afgelopen 30 jaar en hopen dit nog vele jaren waar te maken!

Capacity, Comfort and Confidence

Het Cumulus team

johannes w qaIQkTVon unsplash