Cumro Express

De Cumro Express de one stop shop voor ideaal water voor uw offset pers

De Cumro Express is de oplossing wanneer u als drukker op zoek bent naar een complete waterbehandeling voor uw voedingswater naar de persen. De unit is ontwikkeld in intensieve samenwerking met Manroland om aan alle specifieke wensen van de drukker te voldoen.

Stabiel drukwater

Een stabiel drukproces begint met stabiel proceswater voor de drukpersen.
De traditionele wijze om een waterbehandeling te bouwen, was ieder component apart aan te schaffen en alles op locatie samen te laten bouwen door een professional: een dure manier van werken met gemengde resultaten.

De Cumro Express biedt u een plug & play waterbehandeling voor uw drukkerij, welke in een handomdraai geïnstalleerd kan worden! Het apparaat wordt zeer compleet geleverd met een ontharder, omgekeerde osmose apparaat en doseerpompen. Het hoeft alleen aangesloten worden op het drinkwater, riool en uw drukpersen. Na het instellen, kunt u meteen aan het werk.
Een aantal opties zijn beschikbaar: een breektank als uw lokale wetgeving het niet veroorloofd de doseerpompen met een CA-onderbreker aan te sluiten op het drinkwaternet; een tweede doseerpomp voor de rollenwasser; een alarm als uw chemicaliën op zijn; een geïntegreerde geleidbaarheidsmeter voor controle van de waterkwaliteit, etc.

De toepassing van de Cumro Express biedt u de volgende voordelen:

  • Stabiel proceswater voor uw drukpers.
  • Snel en eenvoudig te monteren
  • Compleet geïntegreerd systeem met goede afstemming verschillende apparaten