Onderhoud of vervanging van een Carel stoombevochtiger

Is uw Carel stoombevochtiger toe aan een onderhoudsbeurt en bent u op zoek naar een gespecialiseerde partner? Dan helpt Cumulus u verder. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van diverse Carel stoombevochtigers, zoals een Carel Humisteam, een Carel HumiFog, een Carel weerstandbevochtiger of een Carel gasgestookte bevochtiger. U kunt bij ons rekenen op punctuele service en een snelle levering van nieuwe materialen en onderdelen. Wanneer uw stoombevochtigingsinstallatie geheel of deels kapot is, kunt u rekenen op de uitgebreide kennis en ervaring van onze adviseurs en monteurs. Zij geven u graag advies over de energiezuinige opties ter vervanging van uw huidige installatie.

Vakkennis en jarenlange ervaring

Het is belangrijk om uw Carel luchtbevochtiger regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Met een onderhoudsbeurt verlengt u de levensduur van uw installatie en worden eventuele gebreken zo snel mogelijk geconstateerd en gerepareerd. Als uw Carel luchtbevochtiger niet regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt, kan de installatie onverwachts mankementen vertonen. Wanneer u een onderhoudscontract met een leverancier of gespecialiseerde onderhoudsspecialist afsluit, kunt u altijd rekenen op een werkende stoombevochtigingsinstallatie.

Bij Cumulus kunt u vertrouwen op snelle service, uitgebreide vakkennis en specialistisch advies. We werken door heel Nederland en zijn al meer dan 25 jaar dé partner op het gebied van bevochtiginginstallaties. Onze monteurs beschikken over uitgebreide kennis en hebben jarenlange ervaring. Kortom, Cumulus heeft alles in huis om uw Carel luchtbevochtiger te onderhouden, repareren of vervangen.

Bespaar energie en vervang uw Carel stoombevochtiger

Een stoombevochtiger moet tegenwoordig aan steeds meer eisen voldoen. Zo moet een installatie niet alleen onderhoudsarm, maar ook energiezuinig zijn. Wist u bijvoorbeeld dat een elektrische bevochtigingsinstallatie al gauw zo’n 15% van de energierekening in beslag neemt van een kantoorpand? De eisen aan een energiezuinig gebouw worden vaak omgezet in een prestatiecontract waarin gespecificeerde doelen zijn opgenomen. Onze ervaren monteurs stellen een advies samen met u op en adviseren u over verbeterpunten. Ze signaleren mogelijkheden op het gebied van energiebesparingen en onderzoeken hoe zij uw Carel installatie onderhoudsarmer kunnen inrichten. Zo ondersteunen we u bij het behalen van uw kosten- en energiedoelstellingen. Uiteraard worden onze adviespunten getest op haalbaarheid en houden we rekening met eventuele subsidies vanuit de overheid en noodzakelijke aanpassingen. Samen zorgen we voor een kostenbesparing en een energiezuinige bevochtigingsinstallatie!

 

Cumulus en Carel stoombevochtigers

Cumulus levert vakkundige en professionele service. Hierdoor bent u verzekerd van een installatie die altijd werkt en heeft u geen omkijken naar de bevochtiging van uw pand. Twijfelt u nog over een onderhoudspartner? Cumulus biedt u het volgende:

 

SNELLE SERVICE
Concurrerende offerte
Advies energiebesparingen
Onderhoud offerte

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Onze vakspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van onderhoud, reparatie en vervanging van uw Carel stoombevochtiger. Neem vrijblijvend contact met ons op.