Humidification for

CapacityCapacityComfortConfidence

Koeling voor laboratoria

Veel laboratoria die afhankelijk zijn van hun koelsysteem, zijn nog onbeschermd tegen temperatuurpieken waardoor het koelsysteem kan uitvallen. Een instabiel koelsysteem is zeker met onze recente warme zomers direct van invloed op de uitval en productiecapaciteit van bedrijven.

thisisengineering-raeng-mF6gB6hV5OU-unsplash.jpg

Op hetzelfde niveau blijven produceren tijdens hittegolven met de juiste topkoeling

CAPACITY

Onze adiabatische koelsystemen vangen temperatuurpieken op doordat ze de omgevingslucht van de buitencondensors koelen met een vernuftig waterverstuiving-systeem. Deze kleine investering - die zich vaak in een jaar terugverdient - stabiliseert de koelcapaciteit tijdens de pieken in warme periodes.

  • Geen uitval door hittegolven

  • Terugverdientijd vaak binnen 1 jaar

louis reed pwcKFL no unsplash

Een stabieler en groener systeem

COMFORT

Onze koelsystemen besparen energie en vergroten de koelcapaciteit zonder dat er drijfgassen, koelmiddelen of oplosmiddelen aan te pas komen. Verder schakelt het systeem zichzelf automatisch aan en uit op basis van de buitentemperatuur en de druk van het koelsysteem. U hoeft nergens naar om te kijken en verduurzaamt uw bedrijf.

Vertrouw op onze zekerheden

CONFIDENCE

Veel laboratoria hebben last van koelsystemen die uitvallen, juist als ze het hardste nodig zijn. Als marktleider in Nederland op het gebied van adiabatische koeling, kiezen sinds 1991 niet voor niets al meer dan 2000 klanten voor Cumulus.

  • Onze experts schreven mee aan ISSO 55.3 (richtlijn legionellaveilige installaties).

  • Al onze installaties voldoen aan de richtlijnen van de ISSO 55.3 Publicatie

  • TÜV Nord heeft al onze systemen gecertificeerd op VDI 6022

  • Wij voldoen aan de richtlijnen uit het TNO rapport ziekenhuizen

  • Uitgebreid onderhoudsnetwerk

Vraag hier vrijblijvend advies aan voor een luchtbevochtigingsoplossing die veiligenergiebesparend en op maat voor u ontwikkeld gemonteerd en onderhouden wordt.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze klanten verlangen een constante kwaliteit. Door de luchtbevochtiging van Cumulus kan ik die leveren. Het is een perfect functionerend en betaalbaar systeem. Het beste dat er op de markt is!

Reinard Veider Reutz GB.jpg

Reinard Veider

Reutz GB

Hout is gevoelig voor vocht. Het krimpt, zet uit of scheurt. De installatie van Cumulus zorgt hier voor een constante luchtvochtigheid. Dat is onmisbaar voor ons productieproces en onze KOMO Certificering.

Frans Sosef ITS BPG.jpg

Frans Sosef

ITS BPG

"Best of both worlds"

DSC3966-bewerkt.jpg

Wil Sampers

Statische elektriciteit kunnen we in ons productieproces niet gebruiken. Luchtbevochtiging van Cumulus zorgt voor een brandveilig, en soepeler verlopend productieproces.

Remco Tournier ICL Gasket Solutions.jpg

Remco Tournier

ICL Gasket Solutions

Meelstof allergie is een veel voorkomend euvel in de bakkerijbranche. Luchtbevochtiging van Cumulus zorgt voor stofreductie en een gezonder en comfortabeler binnenklimaat.

Alfred Schweitzer Schweitzer GB.jpg

Alfred Schweitzer

Schweitzer GB

Dankzij de flexibele lease-oplossing van Cumulus draaien onze persen op volle toeren. Minder uitval, een constante kwaliteit en stabiel proces zorgen voor een beter rendement.

Theo Sprenkels Kostendrukkers.jpg

Theo Sprenkels

Kostendrukkers

Projecten