Desinfecteren werkruimtes

Alles voor een schone en veilige ruimte

Een schone en gedesinfecteerde werkruimte is belangrijker dan ooit. Met onze unit verzorgen we een complete desinfectie van uw werkruimtes, openbare ruimtes zoals treinwagons, hotels of sportscholen, én productiefasciliteiten.

thisisengineering-raeng-04y9odvfymw-unsplash.jpg

Een schone werkruimte

CAPACITY

Het is belangrijker dan ooit: een schone werkruimte, zonder bacteriën. Of u nu als conducteur werkt in een trein of als arts op een IC. Wie voor de Covid19-pandemie nog niet overtuigd was van het nut van een schone ruimte zonder bacteriën en virussen, is dat nu wel.

Om iedereen te voorzien van een zuivere werkruimte, bieden we onze desinfectie-unit aan. Hiermee doodt u op eenvoudige wijze bacteriën en laat schone werkruimtes achter. Op basis van ruim 10 jaar research en ervaring zijn wij er klaar voor om u aan een juiste oplossing te helpen voor een schone veilige werkomgeving.

Desinfectie units

Onze desinfectie-unit is voorzien van een unieke zelfreinigende verstuiver. Deze verstuiver zorgt ervoor dat het water zeer fijn verneveld wordt, waardoor het desinfectiemiddel snel opgenomen wordt. Dit maakt de unit ook geschikt voor verneveling in kleine ruimtes.

Voor de grotere ruimtes kan de ventilator worden aangezet voor een goede verspreiding.

  • RVS garandeert lange levensduur
  • Eenvoudig in gebruik
  • Nauwkeurige inzage in verbruik
  • Inclusief training gebruikers
  • Inclusief contract waterstofperoxide

Desinfectie unit.png

Op = op

Momenteel is de vraag naar desinfectie-units en -middel erg hoog. Reserveer gauw uw unit. OP = OP!

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Onze klanten verlangen een constant klimaat. Met Cumulus luchtbevochtiging installaties kunnen wij dit leveren. Het zijn perfect functionerende en betaalbare installaties snel en eenvoudig geplaatst.

1609622378423.jpg

Melten Altena

Manager Sales & Marketing