Single Blog Title

This is a single blog caption
Comments are off

Grafische/Sign Vakbeurs succes

Ook deze editie zal Cumulus weer aanwezig zijn tijdens de Grafische vakbeurs te Gorinchem. Vanaf 10 tot en met 12 maart kunt u tijdens deze beurs alle noviteiten binnen de grafische industrie bezichtigen. Op stand 150 zal onze luchtbevochtiging werkend opgesteld staan.

Tijdens de beurs zijn er naast de werkend opgestelde bevochtiging en onze technisch adviseurs, welke u graag vertellen over de besparingen die bevochtiging voor u oplevert, ook een medewerker van DruckChemie op de stand. Als leverancier van waterbehandeling en luchtbevochtiging zijn we als geen ander bewust van de noodzaak van goed proceswater. DruckChemie kan uw water uitgebreid analyseren zodat u weet welke stappen u dient te nemen om de kwaliteit van uw drukproces te waarborgen.

Luchtbevochtiging is essentieel voor zowel print als drukwerk, zodra de luchtvochtigheid onder de 40% zakt dan is bevochtiging noodzakelijk. Het papier wordt statisch en er ontstaan problemen in de productie waardoor vertraging en zelfs stilstand mogelijk is. Doormiddel van bevochtiging voorkomt u deze problemen en verbetert u uw kwaliteit.

Heeft u momenteel een probleem met uw luchtvochtigheid dan bieden we u hier graag een oplossing voor aan. Doordat we alle type van bevochtiging leveren, kunnen we de oplossing op maat leveren. Dit doen we zowel bij bestaande als nieuwe installaties.

Een impressie van een bevochtiging vindt u op onze stand en op bijgevoegde link: https://www.youtube.com/watch?v=1Z5lGt8gaTE

LinkedIn
LinkedIn
Share
YouTube