Energievakbeurs

Brabanthallen, Den Bosch 9, 10 en 11 oktober 2018

Energievakbeurs

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten.

Naast Vakbeurs Energie is een specifiek platform ingericht voor de industriële energievoorziening: Industrial Heat & Power. Dé beurs voor professionals die de connecties, tools en know-how zoeken om direct mee aan de slag te gaan. Dit platform krijgt een eigen inhoudelijk programma op de beursvloer en uitgebreide mediacampagne. Op het gebied van duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen kunnen bezoekers terecht op de aangrenzende vakbeurs Ecomobiel. Bezoek Vakbeurs Energie op 9 tot en met 11 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. U vind ons in de Langstraathal (hal 3), op standnummer B.071.

Vakbeurs Energie is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Registratie en toegang tijdens de beursdagen kost € 25,- excl. BTW. Als u voor acht oktober via deze link inschrijft, dan is de entree gratis!

LinkedIn
LinkedIn
Share
YouTube