Installatie Vakbeurs Hardenberg

Installatie Vakbeurs Hardenberg

Installatie Vakbeurs Hardenberg is al 17 jaar hèt platform voor ondernemers en relaties uit de gehele installatiebranche. Installatie Vakbeurs biedt ondernemers in de installatietechniek de mogelijkheid persoonlijk in contact te komen met ongeveer 300 aanbieders.

Professionals uit de branche bezoeken gratis de beurs. Vul uw gegevens (waaronder uw KvK-nummer) in en ontvang kosteloos 2 e-tickets in uw mailbox.

Sanitairpein
Bezoek het Sanitairplein, waar verschillende exposanten gecentreerd staan met noviteiten en artikelen op sanitairgebied. Het Sanitair Plein is mede mogelijkgemaakt door Technische Unie.

Arbeidsmarkt- en loopbaanstraat
Op zoek naar nieuwe vakspecialisten voor uw bedrijf of misschien een juist zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging, mis dan de arbeidsmarkt- en loopbaanstraat niet. In de straat worden matches tot stand gebracht tussen werknemer en werkgever aan de hand van CV’s en vacatures. Ook treft u verschillende opleidingsinstellingen en ontwikkelfondsen. Geen KvK-nummer, wel bezoeken? Stuur een e-mail naar de beursorganisatie. U wordt vervolgens op de gastenlijst geplaatst zodat u zich op de gewenste bezoekdag bij de beursreceptie kunt melden voor uw toegangsbewijs.

Alles op het gebied van bedrijfsauto’s, aanhangwagens, bedrijfswageninrichtingen, ritregistraties, accessoires en/of overige branchegerelateerde producten vindt u op Klein Transport Plein. Vertrouwd onderdeel tijdens Installatie Vakbeurs. Bezoek het plein met verschillende aanbieders uit de kleinere transportbranche en ontdek de ontwikkelingen omtrent uw bedijfsbus of wagenpark.

LinkedIn
LinkedIn
Share
YouTube