Armstrong stoombevochtiger: onderhoud en vervanging

Cumulus is dé partner op het gebied van Armstrong stoombevochtigers. Wij verrichten onderhoudswerkzaamheden en kunnen desgewenst de stoombevochtiger vervangen. Onze monteurs en adviseurs hebben kennis van Armstrong stoombevochtigers, zoals Armstrong Humidi clean, Armstrong gasgestookte Humidiclean en Armstrong EHU 800-electrode. Onze service is adequaat enwij kunnen op korte termijn nieuwe materialen en onderdelen leveren. Werkt uw Armstrong stoombevochtiger niet naar behoren en wilt u deze laten repareren? Neem dan contact met ons op. Onze gespecialiseerde monteurs komen graag bij u langs om uw stoomvochtiger te repareren. Wanneer reparatie niet mogelijk is, geven wij u met genoegen advies over energiezuinige vervangingsopties.

Snelle service

Net als bij ieder ander merk, is het ook bij Armstrong stoombevochtigers belangrijk om regelmatig een onderhoudsbeurt te laten verrichten, bijvoorbeeld om de stoomcilinders te vervangen. Doet u dit niet, dan kan dit de levensduur van de luchtbevochtiger verkorten. Het is dus van belang dat u regelmatig een leverancier of onderhoudsspecialist, zoals Cumulus, laat langskomen.
Cumulus is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van luchtbevochtigers en dan met name in dat van Armstrong luchtbevochtigers. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze uitgebreide vakkennis, adequate service en ons transparante advies. Omdat wij landelijk opereren, kunnen wij u zeer scherpe tarieven bieden.

Bespaar energie vervang uw Armstrong stoombevochtiger

Een onderhoudsarme en energiezuinige installatie heeft tegenwoordig de voorkeur. Bij het aangaan van onderhoudscontracten wordt vaak een prestatiecontract afgesloten waarin doelstellingen staan beschreven als het gaat om de besparing van energie. Gemiddeld nemen installaties, zoals een elektrische bevochtigingsinstallatie, zo’n 15% van de energiekosten van een kantoorpand in beslag. Onze monteurs en adviseurs kijken samen met u welke aanpassing voor uw pand uitvoerbaar zijn en hoeveel u hiermee kunt besparen. Er wordt gekeken of het nodig is om zaken aan te passen en of er mogelijkheden zijn om vanuit de overheid subsidies te ontvangen. U kunt erop vertrouwen dat wij voor u de meest voordelige, energiezuinige en onderhoudsarme oplossing vinden.

 

Uw voordeel!

Wanneer u een onderhoudscontract bij Cumulus afsluit, bent u ervan verzekerd dat uw Armstrong luchtbevochtiger altijd vakkundig en adeqeuaat wordt onderhouden. U hoeft dus niet meer naar uw luchtbevochtiger om te kijken. Waarom Cumulus? Hierom:

Snelle service
Concurrerende offerte
Advies energiebesparingen
Onderhoud offerte
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van onderhoud en vervanging van uw Armstrong stoombevochtiger? Neem dan contact met ons op. Een van onze adviseurs bekijkt direct wat wij voor u kunnen betekenen en stellen een offerte op maat op.